Selecteer een pagina

Over Smit Legal

Kom meer te weten over Smit Legal

Over ons

Het kan wel

Mijn naam is Ingeborg Smit, meester in de rechten. Ik studeerde af aan de Universiteit Utrecht en heb sindsdien diverse functies vervuld in verschillende organisaties. Vaak combineer ik mijn juridische expertise met de rol van projectleider. Centraal in mijn werk staat dat ik op zoek ga naar ruimte om zaken mogelijk te maken. Ook buiten mijn werkzaamheden. Ik heb een passie voor zeilen en ben veel op het water te vinden.

Maatwerk

Om organisaties echt goed van dienst te kunnen zijn besloot ik ruim 10 jaar geleden als zelfstandig juridisch adviseur te starten. Organisaties zetten mij vaak voor langere tijd in voor interim opdrachten. Ondernemers help ik met passend juridisch advies op maat.

Kwalificaties

Naast jurist ben ik ook gecertificeerd project manager en mediator. Ik ben afgestudeerd in het Nederlands recht, en kan u daarom helpen met alle voorkomende juridische vraagstukken. De laatste jaren heb ik mij toegelegd op het privacyrecht. Ik ben lid van de Vereniging Privacyrecht VPR en het Nederlands genootschap voor functionaris gegevensbescherming NGFG. Ik geeft daarnaast ook privacy- en CIPP/E cursus